Reacties van lezers

 

"Zorgvuldig gekozen weg"

"Mijn dochter wordt steeds meer alert op alle ‘niet kloppende Sint zaken’ dus eigenlijk kocht ik het boek voor als ze zelf al met vragen zou komen. Dat is niet gebeurd dus het boek ligt klaar en ik ga het in september volgend jaar met haar lezen. Natuurlijk heb ik het zelf al gelezen: wat een zorgvuldig gekozen weg legt het boek af! Echt een heel bijzondere manier om met je kind in gesprek te kunnen gaan over het onderwerp. Ik heb er alle vertrouwen in en zie er nu zelfs een beetje naar uit in plaats van tegenop."
 
Frederique - 12 december 2019

"Wauw wat een waanzinnig mooi boek... "

Onze zoon had wel een vermoeden maar totaal niet nagedacht over hoe die cadeaus dan bij hem kwamen. Dat wij dat deden had hij noooit verwacht. Later kwam hij nog naar ons toe en zei hij dat hij al heel goed kon geven. Dat klopt ook. 's Avonds toen we naar bed gingen, stond van ieder een schoen in de slaapkamer en daar zat een prachtige tekening in van onze kinderen. Met nog een mini knuffeltje. Zo lief. 

 

Nu is het ook leuk, er gaan steeds meer kwartjes vallen en hij voelt zich heel erg groot. En het enthousiasme is nog steeds heel erg groot. Hij kreeg ook te horen dat de rommelpiet vorig jaar zijn zus was... dát is het enige waar hij van baalt,  dat hij dat nooit zou kunnen doen voor een kleiner broertje of zusje. 

 

Ik vind het heel fijn dat hij het weet nu. Geeft weer een andere dimensie aan het feest. En we blijven dit altijd vieren!! Ik heb het nog nooit overgeslagen...


Purdey Ann - 15 november 2019

"Van sprookjesgeloof naar onderlinge samenwerking"

Dank je wel voor jullie boek. Wij hebben een fijne sintviering met ons hele gezin gehad.

 

Onze kleindochter was van ‘het geloof gevallen’ na een gesprek met een meisje op school, maar ze had via jullie boek onze poes gekozen om cadeautjes voor te kopen. Zo trots toen die twee pakjes naar voren kwamen, hevig knipogend naar oma 😍, zo lief!

 

Samen met haar moeder heb ik haar alle geheimen verteld, ook hoe Sint zoveel over iedereen kan weten.

 

En ze voelde zich heel groot, omdat zij boven oma mocht helpen om de verzamelde cadeautjes in de zak te stoppen. Ook daarbij hebben wij haar dus een actieve rol gegeven bij het Sintfeest.

 

Prachtige en soepele overgang van sprookjesgeloof naar onderlinge samenwerking.

 

 Ien - 2 december 2019Heb je het boek samen gelezen?

We zouden het superleuk vinden om van je te horen hoe het is gegaan. Laat je het ons weten? Dat kan met onderstaand formulier.